Работна среща с ООН

ООН

Работна среща с ООН

11.08.2023 Ukraine Renovation Без коментари

Днес, на 11.08.2023 г., във Втори дом се проведе работна среща между Наталия Елис и представители на ООН. В топла и приятелска атмосфера бяха обсъдени редица важни въпроси за двете страни.

Гостите се запознаха с условията на живот на украинските граждани и бяха впечатлени от чистотата на помещенията, както и вкусните аромати, идващи от кухнята. Стаята за игри, украсена с рисунки на детски анимационни герои, като Шрек и Фиона, облечени в традиционно украинско облекло, беше високо оценена от представителите на ООН.

Изложбата на детска живопис и рисунки в спортната зала, остави трайно впечатление у гостите. Освен това те имаха възможност да посетят и детския лагер във Втори дом, където останаха много доволни от добре структурираните образователни и развлекателни дейности, предоставени на децата. Бяха представени и кабинетите, обособени за обучение по български и английски език, както и компютърната зала.

Срещата завърши със спокойна разходка в Парка на изящните изкуства в двора на Втора дом, където всички имаха възможност да разглеждат наличните експонати.