Подкрепа на детски буферни центрове

    В момента си тук!
  • Начало
  • Каузи Подкрепа на детски буферни центрове

Подкрепа на детски буферни центрове

02.02.2024 Ukraine Renovation Без коментари
Целева сума: 7450 лв.
Дарения: 740 лв.
9.93%

Всеки петък, когато се сбогуваме с нашите малчугани за уикенда, сърцата ни се напълват с нежност и очакване. А всяки понеделник, те отново прекрачват прага на нашите буферни центрове, и този момент на среща е чиста магия. С възторг и сияещи очи, те се спускат към нови приключения, своите верни приятели и любимите възпитатели. Тук, сред меките играчки и веселия смях на любимата детска площадка, всеки ден те рисуват своите щастливи истории.

Но времето е неумолимо и скоро те ще тръгнат на ново пътешествие – към общинските детски градини. Там ги чакат нови приятели, нови възпитатели, нови игри и знания. Те ще започнат да говорят на български език с такава лекота и непринуденост, сякаш той е бил техният роден език от самото начало. И те завинаги ще запазят в сърцата си България – като ярък и топъл лъч слънце, нежно осветяващ пътя в техния живот.

В момента търсим възможност да организираме работа на тези центрове през март месец и хранене на децата в март-април. Всеки месец имаме нови деца и всеки месец 10-12 деца тръгват към муниципални детски градинки…

Финансова Известност:

Разходи за Храна, Режийни Разходи и Заплата на Възпитателки: 3150 лева храна, 200 лева режийни, заплата на 2 възпитателки с осигуровки – 4100 лева. Общо 7450 лева на мес.

“Юкрейн съпорт енд реноватион” Фондация
UKRAINE SUPPORT AND RENOVATION
гр. Пловдив, п.к. 4000, р-н Централен, бул. Източен 59 ЕИК: 206865340
МОЛ: Наталия Еллис

Банкови сметки:
BG49IABG70951001063401 – лв/usd/euro

BIC:IABGBGSF
Интернешънъл Асет Банк АД