Надежда и спасение на хиляди четириноги приятели

    В момента си тук!
  • Начало
  • Каузи Надежда и спасение на хиляди четириноги приятели

Надежда и спасение на хиляди четириноги приятели

28.02.2024 Ukraine Renovation Без коментари
Целева сума: 8000 лв.
Дарения: 3380 лв.
42.2%

Скъпи приятели,

Миналата година заедно направихме чудо. Изпратихме 8 палета с храна за животни в Украйна, давайки надежда и спасение на хиляди четириноги приятели.

Но войната не утихва и нейните последствия стават все по-осезаеми не само за хората, но и за малките беззащитни същества, останали без дом, без храна, без грижи. Много от тях са кученца и котенца, които без нашата помощ са обречени.

Днес пред нас стои нова задача – да съберем 8000 лева за храна и доставка в Украйна на още 8 палета храна за животни. Всеки ваш принос ще стане част от голямото добро, което можем да донесем заедно. Нашите доброволци вече са готови да разпределят помощта по приютите, осигурявайки на нуждаещите се четириноги приятели храна и грижи.

Знаем, че заедно можем повече. Миналата година вече го доказахме. Тази година задачата е не по-малко важна и всеки от вас може да стане част от тази велика мисия за спасяване на животи.

Вашите добри сърца вече помогнаха на мнозина. Нека отново обединим усилия и дадем шанс за живот на тези, които без нас не могат да оцелеят в тези трудни времена. Предварително благодарим на всеки, който протегне ръка за помощ. Вашата подкрепа е безценна. Заедно наистина променяме света към по-добро!

“Юкрейн съпорт енд реноватион” Фондация
UKRAINE SUPPORT AND RENOVATION
гр. Пловдив, п.к. 4000, р-н Централен, бул. Източен 59 ЕИК: 206865340
МОЛ: Наталия Еллис

Банкови сметки:
BG49IABG70951001063401 – лв/usd/euro

BIC:IABGBGSF
Интернешънъл Асет Банк АД