Заедно против студа: спасете Втори Дом

    В момента си тук!
  • Начало
  • Каузи Заедно против студа: спасете Втори Дом

Заедно против студа: спасете Втори Дом

29.09.2023 Ukraine Renovation Без коментари
Целева сума: 26301 лв.
Дарения: 24665 лв.
94%

Скъпи приятели,

Предстоящото застудяване наложи проверка на отоплителната система във Втори дом. За съжаление тази оценка разкри проблем с главните тръби- силна корозия поради продължително излагане на вода, което е довело до загуба на налягане в системата. Функционалността на системата зависи от нейния ремонт. Неизпълнението му би довело до това живущите във Втори дом да бъдат принудени да живеят в помещения, с изключително ниска температура. Инфраструктура е на значителна възраст, което налага подмяната на 150 метра остарял тръбопровод, както и съпътстващите фланци и разклонения.

Намерихме фирма доставчик, която е запозната с този тип системи и може да ремонтира всичко до края на м. Октомври, ако успеем да закупим необходимите материали в рамкитена следващите от 1 до две седмици.

Постигнахме много невероятни неща заедно с вас, включително ремонт на 5000 квадратни метра. Съвместно с вас създадохме условия за децата. Превърнахме една занемарена болница в Дом за стотици семейства и в хуманитарен център за хиляди хора благодарение на Вашата помощ.
И отново, само с Ваше съдействие ще успеем да ремонтираме отоплителната система и да осигурим топлина през зимата.

Ната Еллис, основател и директор на фондация Ukraine support and Renovation, ще дари от свое име 1000 лева, за да стартира дарителската кампания. Не можем да си позволим да оставим семейства с деца и възрастни да студуват през зимата!

Призоваваме всеки един от вас да помогне, според собствените си възможности.

Всяки един лев ще стопли не само сградата, но и сърцата на всички семейства, деца, възрастни и инвалиди, както и живеещи при нас майки на бебета, и бременни жени.
Всички ще благодарят на Вас от сърце!

Изключително благодарни сме на и на Амета Холдинг, известни с продуктите си, продавани под търговската марка „Лудогорско пиле“, които ще подкрепят нашата кампания.

От Ameta се ангажират да предоставят 100% равностойна вноска за всяка сума, събрана от нашата кампания.

Оферта и видео с нашите проблемни тръби, както и снимки на фланци, които трябва да се сменят, ще видите прикачени в тази статия

От сърце благодарим за Вашата подкрепа и споделяне!

“Юкрейн съпорт енд реноватион” Фондация
UKRAINE SUPPORT AND RENOVATION
гр. Пловдив, п.к. 4000, р-н Централен, бул. Източен 59 ЕИК: 206865340
МОЛ: Наталия Еллис

Банкови сметки:
BG49IABG70951001063401-лв.
BG31IABG70951401063401-eur
BG93IABG70951101063401-usd
BIC:IABGBGSF
Интернешънъл Асет Банк АД