Украинския бизнес в България

Украинския бизнес в България

07.12.2023 Ukraine Renovation Без коментари

Тази вълнуваща история за чаровна украинска жена дава началото на серия разкази за успеха на украинския бизнес в България. Ние разказваме за нашите сънародници, които, живеейки в чужбина, успешно развиват своите проекти, допринасяйки за благото на страната, в която живеят.
Запознайте се: Олександра Мороз, родом от Харков, сега живее в Бургас. Както много украинци, тя пристигна в България в 2015 г. без да знае езика и без никакви контакти. Първият й български град беше Пловдив, където тя живя и работи почти половин година. След това, тя започна работа в Свети Влас в сферата на красотата. Въпреки трудната работа без почивни дни, Олександра неуморно се развиваше, придобивайки допълнително образование във Варна и с времето откри свой бизнес.
Благодарение на упоритостта и подкрепата на съпруга си Валерий, Олександра успешно стартира два салона за красота Amor в Бургас и Пловдив. Тя е горда със създадената система за общуване за майсторите, които не владеят български, което улеснява комфортния диалог с клиентите. Сега, като майка на четиримесечния Матвий, Олександра намира време да управлява своите салони и организира сертифицирани курсове по маникюр и педикюр. Възхитена от бизнес средата в България, тя планира да открие собствено училище по красота.
Можете да научите повече за услугите по маникюр и педикюр в салоните Amor в Бургас и Пловдив.