Участие в голямо събрание на НПО в Женева

    В момента си тук!
  • Начало
  • Новини Участие в голямо събрание на НПО в Женева

Участие в голямо събрание на НПО в Женева

19.09.2023 Ukraine Renovation Без коментари

Днес основателката на Фондация “Ukraine Support & Renovation” Наталия Еллис, заедно с Фондация “Foundation for Access to Rights” и Държавната агенция по бежанците с подкрепата на UNHCR Bulgaria, представят България на голямото събрание на НПО в Женева.

Защо този събрание е толкова важно? На този въпрос Наталия отговаря така: «Защото отношение към бежанци определя ниво на емпатия в общество. Хора, които помагат на други хора в нужда, имат повече шансове да построят здраво и безопасно общество, отколкото хора, които не помагат на Никой и тормозят деца и други хора…

Наистина искам да живея покрай добри и отворени хора, щасливи деца, спокойни взрастни хора и ще правя всичко възможно от себе си, да сьздадем такьв тип общество.. Поне вярвам, че можем! И правя промо за Пловдив, като истински град за хора! И това е правда – от 9 години живея тук и не искам да се местя никъде другаде!

И от сърце благодаря всички хора, които ни подкрепват, и  особенно моят спруг Влад Еллис, който подкрепва всичките проекти и идеи!»