Супер мама

Супер мама

10.08.2023 Ukraine Renovation Без коментари

Кои дейности, според вас, обединяват възрастни и деца? Футбол, волейбол, шах…
Приготвянето на белгийски гофрети, според майката на Варя Бобикина, която посещава детския лагер във Втори дом, също може да сближи момчета и момичета. Тя не само взе решение, но и приложи плана си в действие.

Детският лагер вчера беше покрит с брашно! Майсторски клас по кулинарно изкуство посетиха всички желаещи! Децата направиха тестото, изпекоха гофретите, след което добавиха декорации, които желаят!
Варя помагаше на приятелките си по време на процеса, защото и тя, и майка й обичат да готвят, а младата дама е доста запозната с правилната последователност от действия и кулинарните тайни!
Мама Инна им препоръча Нутела, пудра захар, сметана, кондензирано мляко, шоколад и шарени захарни топчета за украса, включително шоколад, банани и праскови! Децата бяха във възторг от процедурата по направата на гофретите, от вкуса и най-вече от факта, че са се справили сами!

Мама Инна бе призната за „Супер Мама на лято 2023“ от фондация „Ukraine Support and Renovation“ в резултат на нейната кулинарна инициатива. Изненадата й от оказаното признание бе пълна!
Ние наистина ценим всички отговорни родители, които се грижат и за свободното време на децата си! Единственият начин, по който можем да постигнем нашата обща цел, е с тази образователна стратегия!