Щедро дарение от „Лудогорско пиле“

    В момента си тук!
  • Начало
  • Новини Щедро дарение от „Лудогорско пиле“

Щедро дарение от „Лудогорско пиле“

15.01.2024 Ukraine Renovation Без коментари

Тази вълшебна история се разгръща в преддверието на Новата Година. Ние, колегите в нашия Втори Дом, се замислихме как да внесем радост в живота на хората, особено на възрастните, за да превърнем празника в истинско тържество. В тези моменти, обременени от тревожните новини от Украйна, които въвеждаха всички в състояние на стрес, и по-специално възрастните, нуждата от утеха беше още по-голяма. По този повод, когато дарителите ни от „Лудогорско пиле ни съобщиха, че ще ни зарадват с пилешко месо, сърдечно им благодарихме за тяхната доброта и подкрепа. Думите на нашите настанени хора бяха израз на искрена благодарност: „Вашето щедро дарение на пилешко филе и цели опаковки пилета се превърна в истински подарък за нас.“

Живеещите във Втория Дом – възрастни, новопристигнали, многодетни семейства – въпреки всички трудности, организираха празник за децата и своите семейства.

Приемът на дарението донесе голяма радост и всеки се радваше на разнообразието от ястия на масите, създадени благодарение на дарителите ни. За няколко часа всички забравихме за войната и се отдадохме на този вълшебен празник.

Дарението от Лудогорско пиле“ значително допринесе за още по-голямата радост на много семейства и пенсионери, намиращи се в трудно положение. Тази щедрост внесе топлина и надежда, като подкрепата им имаше огромно значение, особено за възрастните хора, които често се чувстват забравени и безпомощни. Новогодишната трапеза се превърна в символ на солидарност и взаимопомощ, а нашите дарители дадоха значителен принос в създаването на този специален момент.

Изказваме искрена благодарност за вашата доброта и стремеж да помагате на нуждаещите се! С вашата помощ заедно правим света по-добър място. Нека Новата година донесе радост и благополучие на всички вас!