Срещата с INTERNATIONAL INNER WHEEL

Срещата с INTERNATIONAL INNER WHEEL

22.09.2023 Ukraine Renovation Без коментари

Служители на фондация „Ukraine Support and Renovation“ се срещнаха с представители на международната организация International Inner Wheel и директно с президента Триш Дъглас на 21 септември 2023 г. Срещата беше много продуктивна и интересна. 
В началото на визитата посетителите направиха обиколка в Парка на изящните изкуства https://g.co/kgs/f1TEzE, за да се запознаят с експозициите в него. Триш Дъглас имаше шанса да танцува с децата и да вземе участие в час по йога, докато разглеждаше Втори дом и научаваше за живота на обитателите на буферния център, стаята за игри и стаята с Лего. Г-жа Дъглас също не можа да пренебрегне нашите Рижула и Чернула, защото тя също има две прекрасни кучета. 
Присъстващите бяха толкова трогнати от изложбата-панаир на детско творчество, че някакви от изложените екземпляри бяха изкупени почти веднага. Приятният разговор продължи в библиотеката, едно от най-уютните помещения във Втори дом. Класическата литература там днес беше подарък от посетителите.  

На гостите бяха връчени грамоти в знак на признателност за оказаната подкрепа към фондация „Ukraine support and renovation“. Сертификатите бяха връчени на Международната организация на “International Inner Wheel” и лично на Триш Дъглас, проф. Клео Протохристова и клуб “International Inner Wheel” в Пловдив (Дистрикт 248). В края на визитата посетителите опитаха някои традиционни украински ястия, включително борш, вареники, налисники, узвар и пампушки. 
Благодарим за посещението в България и за помощта към украинската общност тук, най-вече в Пловдив. Оценяваме високо вашата подкрепа и експедитивност в улесняването на адаптацията на украинските бежанци! 
Без вас не бихме могли да успеем!