С Украйна в сърцето

С Украйна в сърцето

09.08.2023 Ukraine Renovation Без коментари

В чест на приемането на Акта за обявяване на независимостта на Украйна, всяка година 24 август се отбелязва като национален празник – Ден на независимостта на Украйна! 

На 32-та годишнина, която е тази година, отново ще празнуваме далеч от Родината. Но ние ще празнуваме е ключовата дума. Каним всички украинци и българи в Пловдив, граждани на града и всички наши приятели от различни националности да се присъединят към нашето тържество „С Украйна в сърцето“. За нас ще бъде чест да бъдете облечени в дрехи с бродерия, с цветовете на националния флаг или символи на Украйна.

Ще се радваме да видим всички, които ни помогнаха и подкрепиха от самото начало пред фонтана на главната улица в Пловдив.

От 16:00 до 20:00 часа на 24 август 2023 г. ще има панаир на занаятите и малък концерт. За най-малките организираме майсторски класове.

Планирано е и мирно протестно шествие под надслов „Стоп на войната в Украйна“, което ще започне в 18:00 часа пред къщата на Левски на Главната и ще завърши на Централния площад в 20:00 часа.

Отправяме сърдечна покана към всички вас и с нетърпение очакваме вашето присъствие!