Продължаваме да помагаме всеки ден

    В момента си тук!
  • Начало
  • Новини Продължаваме да помагаме всеки ден

Продължаваме да помагаме всеки ден

24.07.2023 Ukraine Renovation Без коментари

Главната цел на Фондация “Ukraine Support & Renovation” е помощ, интеграция, развитие, консултации и осигуряване на жилища за украинците, пребиваващи в България. Нашата мисия е да подкрепим украинците, които са принудени да напуснат своите домове и да им осигурим достойни условия за живот. За тази цел в град Пловдив на адрес булевард Цариградско шосе 108, работи хуманитарен център от вторник до събота.

През периода от 18.07.2023 г. до 22.07.2023 г., 101 човека се обърнаха към него за помощ, включително семейства, което общо прави 277 бежанци. На тези лица бяха предоставени 313 пакетирани хранителни продукта (ориз, макаронени изделия, леща, брашно и други), 71 детски храни, 15 опаковки памперси, 94 почистващи препарати, 22 броя лекарствени продукта и други.

Освен това, по време на отделна кампания, 166 семейства получиха 468 броя пасти за зъби. На децата до 6-годишна възраст бяха дадени по 2 туби паста, защото тя е много вкусна и сладка, и майките се тревожеха, че ще свърши много бързо:)

Каним всички нуждаещи се да ни посетят за паста за зъби и през тази седмица! Моля, носете със себе си документ, който потвърждава временната ви закрила в България.

Искрено благодарим на всички небезразлични българи и украинци, които ни подкрепят със своите дарения! Вашата помощ е безценна!