Представяне на книгата

Представяне на книгата

21.11.2023 Ukraine Renovation Без коментари

На 16 ноември 2023 г. в Централната библиотека “Родолюбие” в Асеновград се проведе творчески вечер – презентация на книгата на нашата землячка Галина Доброволска “Напускайки родината”. На събитието звучаха произведения на авторката на два езика – български и руски. Гост на вечерта, Галина Дичева, изпълни украински песни на китара.
Презентацията продължи на 17 ноември 2023 г. в библиотеката “Втори дом” в домашна и топла атмосфера. Авторката прочете откъси от своята книга, разказа за емоциите по време на пътешествието си из Европа и за особеностите на всяка посетена от нея държава. Галина Доброволска подари не само думи, но и своята душа. Нейният емоционален подход направи презентацията неповторима, а всички усетиха всяка дума, идеща от сърцето.
Присъстващите свободно се общуваха, споделяха свои преживявания и чувства, създавайки спомени за моментите на раздял с родната земя. Въпреки че някои моменти от този вечер изглеждаха забавни, а други – тъжни, в сърцата на присъстващите останаха само топли спомени. С нетърпение очакваме нови книги и срещи!