Подарък за Коледа и Нова година

    В момента си тук!
  • Начало
  • Каузи Подарък за Коледа и Нова година

Подарък за Коледа и Нова година

06.11.2023 Ukraine Renovation Без коментари
Целева сума: 3000 лв.
Дарения: 1500 лв.
50%

Всяко дете би искало да получи своят мечтан подарък за Коледа и Нова година – кукла, кола, конструктор, може би комплект с детски грим или влакче, заедно с релсите. И коя е неразделната част от тези подаръци? Лакомства, разбира се!
В момента всичко свързано с Украйна има особено значение. Затова искаме да подарим на украинските деца къщичка с бонбони от украинската марка “Рошен” – малко напомняне за Украйна и родния им дом. Символично и евтино – фирма “Рошен” ни предложи добри цени – както за магазини, така и за търговци на едро. До момента вече закупихме 350 подаръка, но желаещите да получат бонбони са значително повече!
Обръщаме се към вас, към всички българи и украинци, които искат да помогнат да закупим още 350 сладки подаръка за нашите деца. Общата стойност на детската радост е 3000 лева.
Ната Елис, основател и директор на Фондация “Ukraine Support and Renovation”, дарява от своето име 500 лева. Още един добър човек дарява 200 лева. Ако всеки от вас може да дари поне 5 лева за закупуването на тези подаръци, ще ви бъдем много благодарни!
Най-благодарни ще бъдат децата, когато получат бонбоните на празника на 16 декември! Предварително ви благодарим от сърце!
Можете да посочите точното предназначение на плащането – #дарение бонбони рошен-
“Юкрейн съпорт енд реноватион” Фондация
UKRAINE SUPPORT AND RENOVATION
гр. Пловдив, п.к. 4000, р-н Централен, бул. Източен 59 ЕИК: 206865340
МОЛ: Наталия Еллис
Банкови сметки:
BG49IABG70951001063401 – лв/usd/euro
BIC:IABGBGSF
Интернешънъл Асет Банк АД

От сърце ви благодарим за разбирането и помощта!