Марина Титова, фризьорка от Одеса

Марина Титова, фризьорка от Одеса

12.02.2024 Ukraine Renovation Без коментари

Когато се преместват в друга държава, хората често преминават през период на размисъл относно бъдещите си начинания в новата среда. Някои се впускат в нови начинания, докато други усърдно продължават с продължаващите с това, с което са се занимавали в родината.
Главният герой на нашата история е Марина Титова, фризьорка от Одеса. Тя внася красота в живота на хората много преди началото на конфликта в Украйна. След като се премества в България, тя се отдава на любимата си професия. През първите месеци в Пловдив, който Марина устя да обикне с цялата си душа, тя се фокусира върху подготовката на необходимите документи и създаването на работна среда. През есента на 2022 г. тя с гордост откри своя Фризьорски салон „Маришка“, като приветства всички желаещи да се възползват от нейните услуги.
Марина и нейните колежки, Виктория от Украйна и Жаклин от България, имат лоялна клиентска база, която включва българи и украинци. В салона се предлага не малък набор от услуги, включително подстригване, боядисване на коса, оформяне на прическа и маникюр с различни нива на сложност. Сред техните клиенти има хора от всички възрасти и полове, включително и тийнейджъри.
Децата с нетърпение очакват своите прически. Те са добре подготвени за преживяването, очаквайки удоволствието от гледането на анимационни филми в удобно кресло и хапването на вкусен бонбон след това.
Украинско-българският екип осигурява приветлива атмосфера за всички клиенти. Пожелаваме на Марина Титова и нейните колеги много успехи в професионалното им развитие.
За да получите повече информация за нашия салон и да си запазите час за някоя от нашите услуги, моля посетете следния адрес:
+359 87 858 1608
https://www.instagram.com/salon.ma.rishka?igsh=azY0ZHhzN3g4NjM=

Салон „Маришка