Как да направите шедьовър за 5 минути. Работилница за писане

    В момента си тук!
  • Начало
  • Новини Как да направите шедьовър за 5 минути. Работилница за писане

Как да направите шедьовър за 5 минути. Работилница за писане

28.07.2023 Ukraine Renovation Без коментари

Какво е ден, изпълнен с полезни знания? Това е моментът, когато истинският автор се приближава до вас! И той не просто идва, но и провежда майсторски клас!

Наталия Стоянова, украински писател от български произход, посети детския лагер във “Втори дом”, за да оползотвори края на седмицата.
Творческият й път започва със създаването на приказки за трите й деца. До момента тя има издадени множество приказки и разкази именно за деца. Натали сама илюстрира приказките, което е отличителна черта на нейното творчество. Това научиха и нашите деца днес.
Авторката повдигна много важен тема – относно приятелите и приятелството. На децата бе поставена задача да нарисуват свои илюстрации към приказка за приятелството между глухарче и слънце. До края на часа се получиха истински шедьоври! След това участниците в майсторския клас обсъдиха прилики разлики между приятелите. Децата изразиха доста интригуващи идеи, базирани на собствения им приятелски опит.

Оценяваме и благодарим на Наталия Стоянова за инициативата! Децата научиха, че приятелството не е само споделяне на общ интерес и прекарване на времето заедно, но и помощ, подкрепа и лоялност.