Достъп до учебници

Достъп до учебници

16.08.2023 Ukraine Renovation Без коментари

Украинското издателство “Ранок” се развива силно от 1997 г. и бих искал да започна този нов ден, като изразя своята благодарност към тях. Това е една от малкото останали издателски къщи, помагащи на деца, чиито семейства са напуснали страната поради войната. Младите момичета и момчета попадат в най-уязвимата категория. Всички любознателни хора, независимо от възрастта им, трябва да продължат да учат и надграждат знанията си.
Поради тази необходимост украинските учебници за 1 до 11 клас и книгите за детската градина, издадени от “Ранок”, са достъпни онлайн, напълно безплатно.
Електронни копия на книги и учебници можете да намерите в българската образователна платформа „Е-просвета“ с одобрението на издателството. За тази цел не е необходима регистрация. Моля, последвайте линка по-долу и отидете до края на страницата.
Европейската асоциация на издателите на учебници (EEPG) стартира тази програма в помощ на украинските деца в тези тежки времена.

Изразяваме благодарността си към издателство “Ранок” и българската образователна платформа “E-Просвета”. Благодарение на вас нашите деца ще бъдат по-образовани!