Денят на независимостта на Украйна

    В момента си тук!
  • Начало
  • Новини Денят на независимостта на Украйна

Денят на независимостта на Украйна

24.08.2023 Ukraine Renovation Без коментари

В света има различни хора, различни планини, пасища, треви, цветя…
Но за всички нас една страна е най-мила – това е красивата Украйна, домът на нашия народ.

Днес, 24 август 2023 г., нашата родна майка Украйна празнува своя 32-ри рожден ден!
Денят на независимостта е специален празник за всеки украинец, независимо от възрастта. Денят на независимостта има особено значение за украинците от всички възрасти, било то възрастни или деца. Днес е специален ден, изпълнен с любов, единство и отличителност.

Украйна има дълбоко наследствено значение за всички нас. В една стопляща сърцето история пътуването на любовта и грижата започва точно у дома за много от нас. От мястото, където сме родени и израснали, където живеят нашите най-близки хора, до познатите улици, където всяка пътека и къща пази специален спомен, и дори старомодното село, което завинаги заема място в сърцата ни. Украинските деца са закърмени с любов към родината и езика си от раждането им.

Днес детските центрове и детските лагери също празнуват деня на независимостта! В проява на празничен дух и патриотизъм, те са облечени в празнични дрехи. Всички ние знаем, че бъдещето на страната е в нейните млади хора. От тях зависи да развият страната ни и да я представляват пред света.