Благодарение на Български фонд за жените

    В момента си тук!
  • Начало
  • Новини Благодарение на Български фонд за жените

Благодарение на Български фонд за жените

13.09.2023 Ukraine Renovation Без коментари

Български фонд за жените отбелязва своята 19-та годишнина днес, 13 септември 2023 г. https://www.facebook.com/BulgarianFundForWomen 
 Фондация „Ukraine Support and Renovation“ изпраща най-сърдечните си поздравления за вашия рожден ден! 
Искрено благодарим на всички, които предложиха помощ на украинските деца и техните майки и изказваме огромно „Благодаря“.  
През юни и юли тази година на 24 деца в Буферен детски център на ул. „Кичево“ 36, Пловдив, беше осигурена храна благодарение на финансовата подкрепа на Български фонд за жените. Това позволи по-добра организация на ежедневната дейност на центъра. 
Беше осигурена и спортна екипировка (шишета и боксови лапи) за летния лагер във Втори дом. Тази инициатива улеснява процеса на социализация, подобрява разнообразяването на ежедневието и улеснява създаването на спортни дейности за децата на украинските бежанци. 
Дарените детски витамини, осигурени от Български фонд за жените, служат за справяне с хранителния дефицит на децата, като по този начин оказват положително влияние върху цялостното им благосъстояние. Важно е да отбележим, че оперативното управление на Буферен детски център и летния лагер във Втори дом улеснява участието на родителите в езикови курсове и им дава възможност да работят на пълен работен ден. 
Щастливи деца, спокойни майки! Това ускорява процеса на интегриране на възрастни и деца украински граждани в българското общество!