1 юни. Детски усмивки

1 юни. Детски усмивки

01.06.2024 Ukraine Renovation Без коментари

На 1 юни, международния ден за защита на децата, се случи нещо изключително вълнуващо. Със съдействието и даренията на Емил, Мирослав, Кремена, Стефан и Георги, успяхме да осигурим усмивки и радост на множество деца. Тези щедри души помогнаха за организирането на разнообразни състезания, където всеки участник получи подарък. Всички деца бяха облагодетелствани с вкусни плодове, сокове, мляко и круасани.

Не само това, но и нови семейства получиха нужните тенжери, а възрастни жени и многодетни семейства бяха зарадвани с хранителни пакети. Вашата подкрепа променя живота на хората, които са били принудени да избягат от ужасите на войната, която, за съжаление, продължава. Благодарение на вашата вяра и подкрепа, ние намираме силите да продължаваме да помагаме.

Вашите имена вече са вписани в нашата история като символ на съпричастност и грижа. Без вашата помощ, този ден нямаше да е така пълен с детски радости и усмивки. Погледнете приложените снимки – всичко това е възможно благодарение на вашата щедрост и доброта. От сърце благодарим на всеки един от вас за неоценимата подкрепа!