БИЗНЕС-АКАДЕМИЯ ЗА ПРЕДПРИЕМАЧИ-НАЧИНАЕЩИ

    В момента си тук!
  • Начало
  • БИЗНЕС-АКАДЕМИЯ ЗА ПРЕДПРИЕМАЧИ-НАЧИНАЕЩИ

Ако искате да се присъедините към Програмата BASE, но тя все още не е достигнала до вашия град, или искате да започнете собствен бизнес, можете да изтеглите Ръководство за успешен бизнес безплатно. В него стъпка по стъпка ще намерите необходимото за стартиране на дейност, включително и много практически примери и упражнения.

След попълване на контактната форма ще получите връзка към Ръководството BASE.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
Политика за поверителност
С отметката на това квадратче, вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност

Фондът „Америка за България“ е независима, неправителствена и аполитична американска благотворителна организация, която сътрудничи с български организации, за да укрепи частния сектор и демократичните институции в страната.

Фондът е резултат от успеха на Българо-американския инвестиционен фонд (BAIF), основан през 1991 година от Конгреса на САЩ с подкрепата на Агенцията на САЩ за международно развитие. За допълнителна информация: www.us4bg.org

Подкрепата към Фонда „Ukraine Support and Renovation“ се осигурява от фонда „Америка за България“. Твърденията и мненията, изразени в този документ, принадлежат изключително на Фонда „Ukraine Support and Renovation“ и не непременно отразяват вижданията на Фонда „Америка за България“ или на неговите партньори.